Knowledge is power,  but enthusiasm pulls the switch!

IMG_5276

De naam is Jan-Paul, maar JP is ook prima!

Even voorstellen…

Begin deze eeuw gingen het internet en social media een belangrijke rol spelen in het ondernemen. Doordat ik dagelijks contact had met ondernemers, vond ik wel dat ik moest weten wat het effect was op bedrijven, op het gedrag van consumenten en ben me daar gelijk in gaan verdiepen. En met succes! Ik begon mijn kennis met anderen te delen, waardoor mijn netwerk hard groeide.

 

En wat bleek: er zijn nogal wat ondernemers die het moeilijk vinden om alle ontwikkelingen bij te houden en dat te vertalen naar hun eigen bedrijf. Ik ontwikkelde me steeds meer tot expert op dit gebied, dus steeds meer ondernemers klopten bij me aan voor hulp. Bij de balans tussen online en offline, hun website, brochure, social media, sales training of marketingstrategie. Daarmee was mijn eigen onderneming geboren.

Voor mij is de persoonlijke relatie met mijn klanten ontzettend waardevol. Dat heb ik vooral geleerd in mijn tijd als business developer in Afrika en Nigeria in het bijzonder. Daar gaat een samenwerking in eerste instantie namelijk altijd om de menselijke waarden. Dat ik met die aanpak de afgelopen jaren enorm veel bedrijven heb helpen groeien, bewijst dat het ook in Europa zo werkt. Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe vruchtbaarder onze samenwerking.

Wie met mij samenwerkt, krijgt toegang tot een ontzettend waardevol netwerk met gepassioneerde ondernemers, echte specialisten. Webbouwers, tekstschrijvers, vormgevers of procesmanager: wat jij ook nodig hebt, als we de expertise zelf niet in huis hebben, heb ik daar ongetwijfeld een betrouwbare partner voor. Mensen die, net als ik, begaan zijn met je bedrijf en jouw klanten, die oog hebben voor jouw resultaat en alleen voor het beste gaan.

“Wanneer ben ik op mijn sterkst? Nodig me uit en laat mij je gids zijn in de complexe wereld van de marketing en het ondernemerschap.”

Jan-Paul (JP) Steggerda

Strategisch Marketing Partner bij Communication Plan

Op zoek naar die ene strateeg die niet alleen meedenkt over je business en je marketing, maar ook over de manier waarop je met je klanten omgaat? Dan heb ik goed nieuws voor je: je hebt ‘m gevonden!

Klaar voor een business boost?